Pişirme yöntemleri /
Yazar: | Alsaffar, Ayten Aylin |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi. |
Diğer Yazarlar: | Kalyoncu, Zeynep Begüm., Demirkoparan, Esra. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Edisyon: | 1. bs. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
Yazar:: Kümeli, P. Taylan, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
On cooking : A textbook of culinary fundamentals /
Yazar:: Labensky, Sarah R. -
Jamie's kitchen /
Yazar:: Oliver, Jamie, 1975-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Tarih boyunca yemek kültürü /
Yazar:: Belge, Murat, 1943-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Klasik İtalyan yemekleri /
Yazar:: Della Croce, Julia
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)