Food microbiology and laboratory practice /
Yazar: | Bell, C., 1946- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Neaves, Paul., Williams, Anthony P. 1948- |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Oxford :
Blackwell Science,
2005.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Laboratory methods in food microbiology /
Yazar:: Harrigan, W. F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Food microbiology : a laboratory manual /
Yazar:: Yousef, Ahmed Elmeleigy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Food microbiological analysis : new technologies /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Laboratory exercises in microbiology /
Yazar:: Wistreich, George A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1988) -
Microbiology : a laboratory manual /
Yazar:: Cappuccino, James G.,
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)