Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
Главный автор: | Pichhardt, Klaus |
---|---|
Другие авторы: | Sekin, Yılmaz, Karagözlü, Nural |
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
İstanbul:
Literatür,
2004.
|
Редактирование: | 4. basım. |
Серии: | Literatür yayınları ; 115
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Gıda mikrobiyolojisi /
Опубликовано: (2017) -
Temel gıda mikrobiyolojisi /
по: Ray, Bibek
Опубликовано: (2016) -
Gıda mikrobiyolojisi /
по: Tayar, Mustafa, 1962-
Опубликовано: (2010) -
Besin mikrobiyolojisi : temel ders kitabı : orta dereceli kız teknik öğretim okulları /
по: Ünver, Bahtiyar
Опубликовано: (1982) -
Food microbiology : a laboratory manual /
по: Yousef, Ahmed Elmeleigy
Опубликовано: (2003)