|
|
|
|
LEADER |
01365nam a22003131 4500 |
001 |
42365 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20190123155259.0 |
008 |
050921s2004 tu a b 001 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9750401905
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a QR115
|b PIC 2004
|
100 |
1 |
|
|9 186343
|a Pichhardt, Klaus
|
245 |
1 |
0 |
|a Gıda mikrobiyolojisi :
|b gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
|c Klaus Pichhardt ; çev. Yılmaz Sekin, Nural Karagözlü.
|
250 |
|
|
|a 4. basım.
|
260 |
|
|
|a İstanbul:
|b Literatür,
|c 2004.
|
300 |
|
|
|a 357 s.:
|b res.;
|c 24 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Literatür yayınları ; 115
|
500 |
|
|
|a İlk basım Springer Verlag, 1998
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya ve dizin var.
|
650 |
|
0 |
|9 96322
|a Food
|x Microbiology
|
700 |
1 |
|
|9 186346
|a Sekin, Yılmaz
|
700 |
1 |
|
|9 186347
|a Karagözlü, Nural
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 37626
|d 37626
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 QR0115 P I C2004
|7 0
|9 56957
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2005-09-22
|e S
|l 12
|m 1
|o QR115 PIC 2004
|p 0064839
|r 2024-01-04
|s 2023-12-19
|t 1
|w 2005-09-22
|y KT
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 QR0115 P I C2004
|7 0
|9 56958
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2007-06-28
|e S
|l 16
|m 2
|o QR115 PIC 2004
|p 0083722
|r 2020-01-03
|s 2019-12-02
|t 1
|w 2007-06-28
|y KT
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 QR0115 P I C2004
|7 0
|9 56959
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2006-09-15
|e S
|l 15
|m 2
|o QR115 PIC 2004
|p 0076153
|r 2019-12-09
|s 2019-12-02
|t 1
|w 2006-09-15
|y KT
|