Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
Yazar: | Pichhardt, Klaus |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Sekin, Yılmaz, Karagözlü, Nural |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Literatür,
2004.
|
Edisyon: | 4. basım. |
Seri Bilgileri: | Literatür yayınları ; 115
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Temel gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Ray, Bibek
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Tayar, Mustafa, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Besin mikrobiyolojisi : temel ders kitabı : orta dereceli kız teknik öğretim okulları /
Yazar:: Ünver, Bahtiyar
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Food microbiology : a laboratory manual /
Yazar:: Yousef, Ahmed Elmeleigy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)