Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
Main Author: | Pichhardt, Klaus |
---|---|
Other Authors: | Sekin, Yılmaz, Karagözlü, Nural |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul:
Literatür,
2004.
|
Edition: | 4. basım. |
Series: | Literatür yayınları ; 115
|
Subjects: |
Similar Items
-
Gıda mikrobiyolojisi /
Published: (2017) -
Temel gıda mikrobiyolojisi /
by: Ray, Bibek
Published: (2016) -
Gıda mikrobiyolojisi /
by: Tayar, Mustafa, 1962-
Published: (2010) -
Besin mikrobiyolojisi : temel ders kitabı : orta dereceli kız teknik öğretim okulları /
by: Ünver, Bahtiyar
Published: (1982) -
Food microbiology : a laboratory manual /
by: Yousef, Ahmed Elmeleigy
Published: (2003)