A La Carte/
Yazar: | Münir,Saime |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
İnkılap,
1998.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Aydın sofrası yöresel yemekler= The tables of Aydın: Ege Bölgesinin geleneksel mutfak kültürü/
Yazar:: Aydın, Turgay
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
Yazar:: Tamkoç, Günseli
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Ramazan yemekleri ve mutfak kültürü/
Yazar:: Berkok,Nimet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Türk mutfağından örnekler/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)