Tarih boyunca yemek kültürü /
Yazar: | Belge, Murat, 1943- (yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Demirci, Latif, 1961-2022 (resimleyen) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
İletişim Yayınları,
2001.
|
Edisyon: | 5. baskı. |
Seri Bilgileri: | İletişim Yayınları ; 691
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Jamie's kitchen /
Yazar:: Oliver, Jamie, 1975-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Klasik İtalyan yemekleri /
Yazar:: Della Croce, Julia
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Cafe classics /
Yazar:: Clark, Pamela
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
İçindekiler : tarif ve fikir kitabı /
Yazar:: Narin, Cemre
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) - The cook's book : step-by-step techniques & recipes for succes every time from the world's stop chefs / /