Tarih boyunca yemek kültürü /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Belge, Murat, 1943- (yazar)
Diğer Yazarlar: Demirci, Latif, 1961-2022 (resimleyen)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : İletişim Yayınları, 2001.
Edisyon:5. baskı.
Seri Bilgileri:İletişim Yayınları ; 691
Konular:
LEADER 01369nam a2200373 i 4500
001 26249
003 TRMEMSKU
005 20230406122530.0
008 190515s2001 tu a b 00000 tur d
020 |a 9754708657 
020 |a 9789754708653 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TR7VH  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX645  |b .B443 2001 
100 1 |9 3678  |a Belge, Murat,  |d 1943-  |e yazar 
245 1 0 |a Tarih boyunca yemek kültürü /  |c Murat Belge ; çizgiler Latif Demirci. 
246 3 0 |a Yemek kültürü 
250 |a 5. baskı. 
264 1 |a İstanbul :  |b İletişim Yayınları,  |c 2001. 
300 |a 381 sayfa :  |b resim ;  |c 23 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a İletişim Yayınları ; 691 
504 |a Bibliyografya (sayfa 381) 
650 0 |9 5998  |a Cooking 
650 0 |9 185680  |a Cooking  |x History 
700 1 |9 6355  |a Demirci, Latif,  |d 1961-2022  |e resimleyen 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 21498  |d 21498 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0645 B443 02001  |7 0  |8 NFIC  |9 34687  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2001-08-22  |e S  |l 27  |m 4  |o TX645 .B443 2001  |p 0043386  |r 2023-10-20  |s 2023-10-16  |t k.1  |y KT  |x 2001-08-22 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0645 B443 02001  |7 0  |8 NFIC  |9 106131  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2019-05-15  |e B  |l 2  |m 3  |o TX645 .B443 2001  |p 0118324  |r 2022-04-22  |s 2022-04-06  |t k.2  |w 2019-05-15  |y KT  |x 2019-05-15