Remarkable service /
"Transforming service into extraordinary guest experiences--with repeat business the rewardFor the past decade, Remarkable Service has been the most comprehensive guide to standard-setting restaurant service techniques and principles. This all-new edition features a completely reorganized, upda...
Materyal Türü: | Kitap |
---|---|
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Hoboken, NJ :
John Wiley & Sons Inc.,
2014.
|
Edisyon: | Third edition. |
Konular: | |
Online Erişim: | Cover image |
Benzer Materyaller
-
Foodservice organizations: a managerial and systems approach/
Yazar:: Gregoire, Mary B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Foodservice management fundamentals /
Yazar:: Reynolds, Dennis E.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Restoran yönetimi : kavramlar ve süreçler /
Yazar:: Zencir, Ebru
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Banket ve servis yönetimi /
Yazar:: Altınel, Hüseyin, 1963-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Yiyecek içecek endüstrisinde trendler : kavramlar, yaklaşımlar, başarı hikayeleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)