Essentials of food science /
Yazar: | Vaclavik, Vickie |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Christian, Elizabeth W. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, NY :
Springer,
2008.
|
Edisyon: | 3rd ed. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet, 1946-2021
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet, 1946-2021
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Analysis of food constituents /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Introduction to food chemistry /
Yazar:: Owusu-Apenten, R. K.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Food chemistry /
Yazar:: Belitz, H.-D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)