İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Gıda kimyası /
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Gıda kimyası /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Demirci, Mehmet, 1946-2021
(yazar)
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Tekirdağ :
M. Demirci,
2006.
Edisyon:
Yenilenmiş 3. baskı.
Konular:
Food
>
Composition
Food
>
Analysis
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX531 .D454 2006
Kopya Bilgisi k.1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet, 1946-2021
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)
Essentials of food science /
Yazar:: Vaclavik, Vickie
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Gıda kimyası : besin hijyeni ve teknolojisi ders notları /
Yazar:: Tolgay, Zeki, 1917-1987
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)
Gıda analizleri /
Yazar:: Yetim, Hasan,
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)
Gıda analizleri /
Yazar:: Dokuzlu, Canan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
×
Yüklüyor......