İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Essentials of food science /
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Essentials of food science /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Vaclavik, Vickie
Diğer Yazarlar:
Christian, Elizabeth W.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York, NY :
Springer,
2008.
Edisyon:
3rd ed.
Konular:
Nutrition
Food
>
Analysis
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
xvii, 571 p. : ill. ; 26 cm.
Bibliyografya:
Includes bibliographical references and index.
ISBN:
0387699392 (pbk. : alk. paper)
9780387699394 (pbk. : alk. paper)
Benzer Materyaller
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet, 1946-2021
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet, 1946-2021
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)
Analysis of food constituents /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Introduction to food chemistry /
Yazar:: Owusu-Apenten, R. K.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Food chemistry /
Yazar:: Belitz, H.-D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)
×
Yüklüyor......