Quality of fresh and processed foods/

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Shahidi, Fereidoon.
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: New York: Kluwer Academic/Plenum Publishers, 2004.
Seri Bilgileri:Advances in experimental medicine and biology ; 542
Konular:
LEADER 00995cam a22002531 4500
001 63849
008 130309s2004 nyu 00100 eng
020 |a 0306480719 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TP372.5   |b Q35 2004 
700 1 |a Shahidi, Fereidoon.  |9 215260 
245 0 0 |a Quality of fresh and processed foods/  |c Edited by Fereidoon Shahidi...[et al.]. 
260 |a New York:  |b Kluwer Academic/Plenum Publishers,  |c 2004. 
300 |a ix, 345 p.:  |b tbl.,grp.;  |c 24 cm. 
490 0 |a Advances in experimental medicine and biology ; 542 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control.  |9 28884 
650 4 |a Besin endüstrisi ve ticareti  |x Kalite kontrolü.  |9 265648 
910 |a 2550702010608003392 
942 |2 lcc 
999 |c 57748  |d 57748 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TP03725 Q35 02004  |7 0  |9 81755  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2009-03-13  |e S  |g 150.54  |l 1  |o TP372.5 Q35 2004  |p 0096585  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2009-03-13  |y KT