Menü ve yönetim /
Yazar: | Rızaoğlu, Bahattin, 1947- (yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hançer, Murat (yazar) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2013.
|
Edisyon: | Yenilenmiş ikinci baskı. |
Seri Bilgileri: | Detay Yayınları ; 125
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Menü ve yönetim/
Yazar:: Rızaoğlu, Bahattin, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Menü planlama /
Yazar:: Özgen, Işıl, 1974-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Servis tekniği.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989) -
Yiyecek-içecek hizmetleri yönetimi ve işletmeciliği /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Servis ve bar : temel ders kitabı /
Yazar:: Gürel, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)