|
|
|
|
LEADER |
01175nam a2200349 i 4500 |
001 |
64613 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20230906140500.0 |
008 |
181128s2013 tu a 00000 tur d |
020 |
|
|
|a 9789758969326
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX943
|b .R59 2013
|
100 |
1 |
|
|9 35439
|a Rızaoğlu, Bahattin,
|d 1947-
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Menü ve yönetim /
|c Bahattin Rızaoğlu, Murat Hançer.
|
250 |
|
|
|a Yenilenmiş ikinci baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayıncılık,
|c 2013.
|
300 |
|
|
|a 298 sayfa :
|b resim, şekil, tablo ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay Yayınları ; 125
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 291-298).
|
650 |
|
0 |
|a Table service
|9 75598
|
650 |
|
0 |
|a Menus
|9 75601
|
650 |
|
0 |
|9 704
|a Food service management
|
700 |
1 |
|
|a Hançer, Murat
|9 188599
|e yazar
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75066
|d 75066
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX0943 R59 02013
|7 1
|8 NFIC
|9 104324
|a MK
|b MK
|c MARMYO
|d 2018-11-28
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|o TX943 .R59 2013
|p 0116662
|r 2018-11-28
|t k.1
|w 2018-11-28
|y KT
|