Menü ve yönetim /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Rızaoğlu, Bahattin, 1947- (yazar)
Diğer Yazarlar: Hançer, Murat (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayıncılık, 2013.
Edisyon:Yenilenmiş ikinci baskı.
Seri Bilgileri:Detay Yayınları ; 125
Konular:
LEADER 01175nam a2200349 i 4500
001 64613
003 TRMEMSKU
005 20230906140500.0
008 181128s2013 tu a 00000 tur d
020 |a 9789758969326 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX943   |b .R59 2013 
100 1 |9 35439  |a Rızaoğlu, Bahattin,  |d 1947-  |e yazar 
245 1 0 |a Menü ve yönetim /  |c Bahattin Rızaoğlu, Murat Hançer. 
250 |a Yenilenmiş ikinci baskı. 
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayıncılık,  |c 2013. 
300 |a 298 sayfa :  |b resim, şekil, tablo ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay Yayınları ; 125 
504 |a Bibliyografya (sayfa 291-298). 
650 0 |a Table service  |9 75598 
650 0 |a Menus  |9 75601 
650 0 |9 704  |a Food service management 
700 1 |a Hançer, Murat  |9 188599  |e yazar 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75066  |d 75066 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0943 R59 02013  |7 1  |8 NFIC  |9 104324  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-11-28  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX943 .R59 2013  |p 0116662  |r 2018-11-28  |t k.1  |w 2018-11-28  |y KT