Food process design /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Maroulis, Zacharias B., 1957-
Diğer Yazarlar: Saravacos, George D., 1928-
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: New York : Marcel Dekker, 2003.
Seri Bilgileri:Food science and technology ; 126
Konular:
Online Erişim:Publisher description
LEADER 01280cam a22003251 4500
001 57626
005 20161229182858.0
008 040401s2003 nyu b 00100 eng
020 |a 0824743113 (acidfree paper) 
020 |a 9780824743116 (acid-free paper) 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TP370  |b MAR 2003 
100 1 |a Maroulis, Zacharias B.,  |d 1957-  |9 86725 
245 1 0 |a Food process design /  |c Zacharias B. Maroulis, George D. Saravacos. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c 2003. 
300 |a xvii, 506 s. :  |b res. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Food science and technology ; 126 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Data processing.  |9 86726 
650 0 |a Manufacturing processes  |x Automation.  |9 69964 
650 4 |a Besin endüstrisi ve ticareti  |x Bilgi işlem.  |9 218369 
650 4 |a İmalat işlemleri  |x Otomasyon.  |9 218370 
700 1 |a Saravacos, George D.,  |d 1928-  |9 86727 
856 4 2 |3 Publisher description  |u http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0647/2004298356-d.html 
910 |a 2550702010607076418 
942 |2 lcc 
999 |c 51341  |d 51341 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TP0370 M A R2003  |7 0  |9 74448  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-04-18  |e S  |l 1  |o TP370 MAR 2003  |p 0090456  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-04-18  |y KT