The complete restaurant management guide /
Yazar: | Gordon, Robert T. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Brezinski, Mark H. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Armonk, N.Y. :
Sharpe Professional,
1999.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Strategic hospitality management : theory and practice for the 1990s /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Profesyonel restoran yönetimi : ilkeler, uygulamalar, ve örnek olaylar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
İstanbul'daki beş yıldızlı otel restoranlarının rekabet stratejilerinin belirlenmesine yönelik bir uygulama/
Yazar:: Güler, Sibel.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Ağırlamanın püf noktaları/ Alper Almelek.
Yazar:: Almelek, Alper.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Restoran açmak istiyorum /
Yazar:: Koç, Necdet, 1979-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)