Profesyonel restoran yönetimi : ilkeler, uygulamalar, ve örnek olaylar /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Sarıışık, Mehmet, Karamustafa, Kurtuluş, Çavuş, Şenol
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Detay Yayınları, 2010.
Edisyon:1. bs.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 350
Konular:

Marmaris Turizm MYO

Detaylı Erişim Bilgileri Marmaris Turizm MYO
Yer Numarası: TX911.3.M27 P763 2010
Kopya Bilgisi k.2 Ödünç verilmez

Menteşe Kütüphanesi

Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: TX911.3.M27 P763 2010
Kopya Bilgisi k.1 Kütüphanede