İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Hospitality and catering:
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Hospitality and catering: A Closer Look/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Jones, Ursula
Diğer Yazarlar:
Newton, Shirley.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Londra:
Cassell,
1997.
Konular:
RESTORAN YÖNETİMİ
HAZIR YEMEK ÜRETİCİLERİ VE ÜRETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX911.3.M27 JON 1997
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Hotel and food service marketing: A Managerial approach/
Yazar:: Buttle, Francis
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
The Caterer and hotelkeeper guide to money matters for hospitality managers/
Yazar:: Burgess, Cathy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Mutfak teknolojisi/
Yazar:: Türkan, Cemal
Food purchasing and preparation/
Yazar:: Briggs, Roy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
How to open and run a successful restaurant.
Yazar:: Egerton-Thomas,Christopher
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
×
Yüklüyor......