İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Professional cookery:
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Professional cookery: the process approach/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Stevenson, Daniel R.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
London:
Hutchinson,
1985.
Konular:
Quantity cookery.
Toplu Aşçılık.
Food Service.
Yiyecek Servisi.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
415 s.; 28 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
0091583314
Benzer Materyaller
The professional chef /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)
Standards, principles, and techniques in quantity food production /
Yazar:: Kotschevar, Lendal Henry, 1908-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1974)
Menü planlama /
Yazar:: Özgen, Işıl, 1974-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)
The Professional cheff's techniques of healthy/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Servis tekniği.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989)
×
Yüklüyor......