Avrupa'da yemeğin tarihi= La Fame e L'Abbondanze/
Главный автор: | Montanari, Massimo |
---|---|
Другие авторы: | Önen, Mesut., Hinginar, Biranda. |
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
İstanbul:
Afa Intermedia,
1995.
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Yemek : damak tadının tarihi /
Опубликовано: (2008) -
Beslenme kültürü ve insan : niçin sağlıksız besleniyoruz? /
по: Özbek, Metin
Опубликовано: (2013) -
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
по: Kümeli, P. Taylan, 1962-
Опубликовано: (2012) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Опубликовано: (2015) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Опубликовано: (2017)