İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
500 yıllık Osmanlı mutfağı /...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
500 yıllık Osmanlı mutfağı /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Yerasimos, Marianna, 1947-
(yazar)
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
Boyut Yayınları,
2014.
Konular:
Cooking, Turkish
Food habits
>
Turkey
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Marmaris Turizm MYO
Detaylı Erişim Bilgileri Marmaris Turizm MYO
Yer Numarası:
TX725.T9 Y473 2014
Kopya Bilgisi k.1
Ödünç verilmez
Benzer Materyaller
Kuzeyden güneye... doğudan batıya yöresel mutfağımız /
Yazar:: Gürsoy, Deniz, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Zevk veren yemekler : tarifleriyle afrodizyak yemekler ve macunlar /
Yazar:: Gürsoy, Deniz, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
Tozlu sandıklardan usta ceketler - 1 : duayen şeflerden tadında hikayeler ve tavsiyeler /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022)
Evliya Çelebi seyahatnamesi'nde yemek kültürü : yorumlar ve sistematik dizin /
Yazar:: Yerasimos, Marianna, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)
Evliya Çelebi seyahatnamesi'nde yemek kültürü : yorumlar ve sistematik dizin /
Yazar:: Yerasimos, Marianna, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011)
×
Yüklüyor......