İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food and society in clasical a...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food and society in clasical antiquity/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Garnsey, Peter
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Cambridge:
Cambridge University,
1999.
Konular:
BESLENME ALIŞKANLIKLARI-YUNANİSTAN-TARİH
BESLENME ALIŞKANLIKLARI-ROMA-TARİH
BESİN SAĞLAMA-YUNANİSTAN-TARİH
BESİN SAĞLAMA-ROMA-TARİH
UYGARLIK,KLASİK
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
GT2853.G8 GAR 1999
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Famine and food supply in the Gracco-Roman world: Responses to risk and crisis.
Yazar:: Garnsey, Peter
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993)
Cities,peasants, and food in classical antiquity: Essays social and economic history/
Yazar:: Garnsey,Peter
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Yemek için yaşamak : yiyeceklerle dünya tarihi /
Yazar:: Armesto, Felipe Fernandez
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
Sociology on the menu: An Invitation to the study of food and society/
Yazar:: Beardswoth, Alan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Çatal kültürü:Avrupa mutfapının kısa tarihi= La Civilta della forchetta/
Yazar:: Rebora, Giovanni
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
×
Yüklüyor......