Avrupa'da yemeğin tarihi= La Fame e L'Abbondanze/
Yazar: | Montanari, Massimo |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Önen, Mesut., Hinginar, Biranda. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Afa Intermedia,
1995.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Yemek : damak tadının tarihi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Beslenme kültürü ve insan : niçin sağlıksız besleniyoruz? /
Yazar:: Özbek, Metin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
Yazar:: Kümeli, P. Taylan, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)