Skip to content
VuFind
  • Language
    • English
    • Deutsch
    • Türkçe
    • Русский
    • اللغة العربية
Advanced
  • Hatay mutfak kültürü ve yemekl...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Cover Image
QR Code

Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /

Bibliographic Details
Other Authors: Şahin, Kadriye., Akavioğlu, Nalan., Gültekin, Mustafa
Format: Book
Language:Turkish
Published: [Ankara] : Hatay Valiliği, 2012.
Series:Hatay Valiliği ; yayın no. 16.
Subjects:
Food habits > Turkey > Hatay İli.
Yeme alışkanlıkları > Türkiye > Hatay İli.
Türk mutfağı.
Cooking, Turkish
Hatay İli (Turkey) > Food.
Hatay İli (Turkey) > Social life and customs.
Hatay İli (Türkiye) > Gıda.
Hatay İli (Türkiye) > Sosyal yaşam ve adetler.
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

MSKÜ: Menteşe Kütüphanesi

Holdings details from MSKÜ: Menteşe Kütüphanesi
Call Number: GT2853.T9 H373 2012
Copy k.1 Available

Similar Items

  • Trakya mutfak kültürü ve yemekleri = Thrace culinary culture /
    by: Çakır, Ali, 1977-
    Published: (2015)
  • "İnsaniyetleri benzer--": Hatay'da çoketnili ortak yaşam kültürü/
    by: Doğruel, Fulya.
    Published: (2005)
  • Türk mutfağından örnekler /
    Published: (2000)
  • Amasya İlinin Ekonomik Kalkınması: Seminer, Amasya 30 Mayıs 1997.
    Published: (1997)
  • 1. Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü) : 14-15 Ekim 2010 - Bilecik = 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture /
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Explore Channels

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
Loading...