The Professional cheff's techniques of healthy/
Diğer Yazarlar: | Armentrout, Jennifer S.,ed. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York:
Jphn Wiley & Sons,
2000.
|
Edisyon: | 2nd ed. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food purchasing and preparation/
Yazar:: Briggs, Roy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Standards, principles, and techniques in quantity food production /
Yazar:: Kotschevar, Lendal Henry, 1908-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1974) -
Professional cookery: the process approach/
Yazar:: Stevenson, Daniel R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1985) -
Yemek pişirme.
Yazar:: Cılızoğlu Eryılmaz, Leman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
The professional chef /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)