Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi: servis sanatı/
Yazar: | Pries, Johannes |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Aktaş, Ahmet, çev., Tekin, Asım, çev. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa:
Uludağ Üniversitesi Yayınları,
1984.
|
Seri Bilgileri: | Uludağ Üniversitesi Yayınları yayın no . 14-001-0111
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Yiyecek ve içecek hizmetleri yönetimi.
Yazar:: Türksoy, Adnan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Konaklama ve yiyecek-içecek işletmelerinde servis tekniği uygulamaları /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Konaklama tesislerinde mutfak hizmetleri/
Yazar:: Mussmann, Klaus Dieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995) -
Food service sanitation manual.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1963) -
Food preparation and cookery: An international approach/
Yazar:: Finch,Clive F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)