Food texture: Instrumental and sensory measurement/
Diğer Yazarlar: | Moskowitz, Howard R. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, USA:
Marcel Dekker, Inc.,
1987.
|
Seri Bilgileri: | Food science and technology(Marcel Dekker, Inc.) ; 22
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
Yazar:: Kümeli, P. Taylan, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Sensory evaluation of food : statistical methods and procedures /
Yazar:: O'Mahony, Michael
Baskı/Yayın Bilgisi: (1986) -
Consumer sensory testing for product development/
Yazar:: Resurreccion, Anna V.A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Besinler ve beslenme /
Yazar:: Yaşar, Hikmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Beslenme ve besinler /
Yazar:: Yaşar, Hikmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)