Türk mutfağında tatlı ve pastalar ansiklopedisi : Türkiyede ilk defa Anadolu tatlıları ve saray tatlıları /
Diğer Yazarlar: | Anadol, Cemal, 1933-2013 |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Türkmen,
1997.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Türk mutfağında pasta,kek,bisküvi ve tatlılar.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Resimleriyle adım adım meyveli tatlılar ve pastalar/
Yazar:: Willian,Anne
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Alaturka-alafranga tatlı-pasta öğretimi /
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Türk yemek antropolojisi yazıları /
Yazar:: Tezcan, Mahmut, 1940-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)