İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Türk mutfağında tatlı ve pasta...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Türk mutfağında tatlı ve pastalar ansiklopedisi : Türkiyede ilk defa Anadolu tatlıları ve saray tatlıları /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Anadol, Cemal, 1933-2013
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
Türkmen,
1997.
Konular:
TÜRK MUTFAĞI
TATLILAR
PASTALAR
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
459 s.; 24 cm.
ISBN:
9757337528
Benzer Materyaller
Türk mutfağında pasta,kek,bisküvi ve tatlılar.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Resimleriyle adım adım meyveli tatlılar ve pastalar/
Yazar:: Willian,Anne
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Alaturka-alafranga tatlı-pasta öğretimi /
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Türk yemek antropolojisi yazıları /
Yazar:: Tezcan, Mahmut, 1940-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
×
Yüklüyor......