Microbiological analysis of food and water: guidelines for quality assurance/
Diğer Yazarlar: | Lightfoot, N. F., ed., Maier, E. A., ed. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Amsterdam:
Elsevier,
1998.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food microbiology: Fundamentals and frontiers/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Microbiological risk assessment in food processing/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Global water resource issues/
Yazar:: Young, Gordon J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Drinking water quality: Problems and solutions.
Yazar:: Gray, N.F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Dalaman-Kaplukargın köyünde bulunan Kocagöl'ün limnolojik açıdan incelenmesirındaki florür miktarlarının araştırılması/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)