Food quality control laboratory manual/
Yazar: | Bozkurt, Hüseyin |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Göğüş, Fahrettin |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gaziantep:
Gaziantep Üniveristesi,
1997.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
The firm, competitiveness and environmental regulations: a study of the European food processing industries/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Total quality service.
Yazar:: Brown, Stanley A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1992) -
Quality productivity for bankers and financial managers.
Yazar:: Latzko, William J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1986) -
Quality control/
Yazar:: Besterfield,Dale H.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Quality control/
Yazar:: Besterfield,Dale H.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)