İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Evaluation of seafood freshnes...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Evaluation of seafood freshness quality /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Botta, J. Richard.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York :
VCH,
1995.
Konular:
Fish as food
>
Analysis.
Seafood
>
Quality control.
Fishery products
>
Spoilage.
Balık, Gıda olarak
>
Analiz.
Yenilebilir deniz ürünleri
>
Kalite kontrol.
Balık ürünleri
>
Gıda çürümesi.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX556.5 BOT 1995
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Seafood safety, processing, and biotechnology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Fish and shellfish quality assessment : a guide for retailers and restauranteurs /
Yazar:: Dore, Ian, 1941-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991)
Seafood enzymes : utilization and influence on postharvest seafood quality /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Flavor of meat, meat products, and seafoods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Flavor and lipid chemistry of seafoods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
×
Yüklüyor......