Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
Yazar: | Tez, Zeki, 1948- (yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Hayy Kitap,
2012.
|
Edisyon: | 1. baskı. |
Seri Bilgileri: | Hayy kitap ; 181. Bize söylenmeyenler ; 19
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
Yazar:: Tez, Zeki, 1948-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Bir iletişim biçimi olarak gastronomi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
European gastronomy into the 21st century /
Yazar:: Gillespie, Cailein
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)