Pişirme yöntemleri ve teknikleri I-II /
Главный автор: | Gökdemir, Ayhan (yazar) |
---|---|
Другие авторы: | Sökmen, Alptekin, 1969- (editör) |
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2012.
|
Редактирование: | 1. baskı. |
Серии: | Detay yayınları ; 490
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Ateş-hava-su-toprak / pişirme yöntemleri ve teknikleri /
по: İçigen, Melih
Опубликовано: (2021) -
Yemek pişirme.
по: Cılızoğlu Eryılmaz, Leman
Опубликовано: (1999) -
Pişirme yöntemleri /
по: Alsaffar, Ayten Aylin
Опубликовано: (2015) -
Alaturka-alafranga yemek öğretimi ve sofra düzeni-sofra görgüsü.
по: Yeğen, Ekrem Muhittin
Опубликовано: (1996) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
по: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Опубликовано: (1998)