Pişirme yöntemleri ve teknikleri I-II /
Yazar: | Gökdemir, Ayhan (yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Sökmen, Alptekin, 1969- (editör) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2012.
|
Edisyon: | 1. baskı. |
Seri Bilgileri: | Detay yayınları ; 490
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Ateş-hava-su-toprak / pişirme yöntemleri ve teknikleri /
Yazar:: İçigen, Melih
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Yemek pişirme.
Yazar:: Cılızoğlu Eryılmaz, Leman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Pişirme yöntemleri /
Yazar:: Alsaffar, Ayten Aylin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Alaturka-alafranga yemek öğretimi ve sofra düzeni-sofra görgüsü.
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
Yazar:: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)