|
|
|
|
LEADER |
01098nam a2200325 i 4500 |
001 |
64606 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20181218141229.0 |
008 |
181217s2012 tu a 00000 tur d |
020 |
|
|
|a 9789758969197
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX921
|b .A38 2012
|
100 |
1 |
|
|a Aktaş, Ahmet
|9 130975
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Otel işletmelerinde mutfak yönetimi /
|c Ahmet Aktaş, Bahattin Özdemir.
|
250 |
|
|
|a Üçüncü baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayınları,
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a 276 sayfa :
|b resim, tablo ;
|c 22 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 114
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 269-276).
|
650 |
|
0 |
|9 704
|a Food service management
|
700 |
1 |
|
|9 228838
|a Özdemir, Bahattin
|e yazar
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75197
|d 75197
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX0921 A38 02012
|7 1
|8 NFIC
|9 104478
|a MK
|b MK
|c MARMYO
|d 2018-12-17
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|o TX921 .A38 2012
|p 0117005
|r 2018-12-17
|t k.1
|w 2018-12-17
|y KT
|