Otel işletmelerinde mutfak yönetimi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Aktaş, Ahmet (yazar)
Diğer Yazarlar: Özdemir, Bahattin (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayınları, 2012.
Edisyon:Üçüncü baskı.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 114
Konular:
LEADER 01098nam a2200325 i 4500
001 64606
003 TRMEMSKU
005 20181218141229.0
008 181217s2012 tu a 00000 tur d
020 |a 9789758969197 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX921   |b .A38 2012 
100 1 |a Aktaş, Ahmet  |9 130975  |e yazar 
245 1 0 |a Otel işletmelerinde mutfak yönetimi /  |c Ahmet Aktaş, Bahattin Özdemir. 
250 |a Üçüncü baskı. 
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayınları,  |c 2012. 
300 |a 276 sayfa :  |b resim, tablo ;  |c 22 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay yayınları ; 114 
504 |a Bibliyografya (sayfa 269-276). 
650 0 |9 704  |a Food service management 
700 1 |9 228838  |a Özdemir, Bahattin  |e yazar 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75197  |d 75197 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX0921 A38 02012  |7 1  |8 NFIC  |9 104478  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-12-17  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX921 .A38 2012  |p 0117005  |r 2018-12-17  |t k.1  |w 2018-12-17  |y KT