|
|
|
|
LEADER |
01194nam a2200325 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20181210131806.0 |
008 |
181210s2017 tu a 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786052323168
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX911.3.C65
|b Y59 2017
|
245 |
0 |
0 |
|a Yiyecek içecek işletmelerinde maliyet kontrolü :
|b kavramlar, uygulamalar ve örnekler /
|c editör Mehmet Sarıışık.
|
250 |
|
|
|a 1. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayıncılık,
|c 2017.
|
300 |
|
|
|a 340 sayfa :
|b resim ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 862
|
650 |
|
0 |
|9 121006
|a Food service
|x Cost control
|
650 |
|
0 |
|9 118718
|a Food service
|x Accounting
|
650 |
|
0 |
|9 88608
|a Hospitality industry
|x Accounting
|
650 |
|
0 |
|9 3425
|a Managerial accounting
|
700 |
|
|
|9 155517
|a Sarıışık, Mehmet
|e editör
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75130
|d 75130
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX09113 C65 Y59 02017
|7 1
|8 NFIC
|9 104401
|a MK
|b MK
|c MARMYO
|d 2018-12-10
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|o TX911.3.C65 Y59 2017
|p 0117069
|r 2018-12-10
|t k.1
|w 2018-12-10
|y KT
|