Food analysis laboratory manual /
Yazar: | Nielsen, S. Suzanne. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Kluwer Academic/Plenum Publishers,
2003.
|
Konular: | |
Online Erişim: | http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0820/2002042761-d.html |
Benzer Materyaller
-
Analysis of food constituents /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
The food chemistry laboratory: A manual for experimental foods, dietetics, and food scientists/
Yazar:: Weaver, Connie M., 1950-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
International food safety handbook : science, international regulation, and control /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Introduction to food chemistry /
Yazar:: Owusu-Apenten, R. K.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Food chemistry /
Yazar:: Belitz, H.-D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)