Production and processing of healthy meat, poultry and fish products /
Diğer Yazarlar: | Pearson, A. M. 1916-, Dutson, Thayne R., 1942- |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
London ; New York :
Blackie Academic & Professional,
1997.
|
Seri Bilgileri: | Advances in meat research ; 11
|
Konular: | |
Online Erişim: | Publisher description Table of contents only |
Benzer Materyaller
-
Surimi and surimi seafood /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Et bilimi ve teknolojisi/
Yazar:: Öztan, Aydın.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Fish processing technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Et ve et ürünleri teknolojisi /
Yazar:: Anar, Şahsene
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)