Production and processing of healthy meat, poultry and fish products /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Pearson, A. M. 1916-, Dutson, Thayne R., 1942-
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: London ; New York : Blackie Academic & Professional, 1997.
Seri Bilgileri:Advances in meat research ; 11
Konular:
Et.
Online Erişim:Publisher description
Table of contents only
LEADER 01615cam a22004091 4500
001 57624
005 20190125143438.0
008 970422s1997 enka b 001 0 eng d
010 |a  97066369 
020 |a 0751403903 
020 |a 9780751403909 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TS1955  |b PRO 1997 
245 0 0 |a Production and processing of healthy meat, poultry and fish products /  |c ed. A.M. Pearson, T.R. Dutson. 
260 |a London ;  |a New York :  |b Blackie Academic & Professional,  |c 1997. 
300 |a xviii, 367 s. :  |b res ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Advances in meat research ; 11 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Dietetic foods.  |9 218203 
650 0 |a Packing-house products.  |9 218204 
650 0 |a Poultry  |x Processing.  |9 122931 
650 0 |a Fishery processing.  |9 200733 
650 4 |a Et.  |9 209873 
650 4 |a Balık işleme.  |9 200734 
650 4 |a Paketlenmiş ürünler.  |9 218205 
650 4 |a Kümes hayvanları  |x İşlemler.  |9 218206 
650 0 |9 114617  |a Meat 
700 1 |a Pearson, A. M.  |q (Albert Marchant),  |d 1916-  |9 218207 
700 1 |a Dutson, Thayne R.,  |d 1942-  |9 218208 
856 4 2 |3 Publisher description  |u http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0820/97066369-d.html 
856 4 1 |3 Table of contents only  |u http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0820/97066369-t.html 
910 |a 2550702010607076978 
942 |2 lcc 
999 |c 51072  |d 51072 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TS1955 P R O1997 TS01955 PRO 01997  |7 0  |9 74146  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-04-18  |e S  |g 191.05  |o TS1955 PRO 1997 TS1955 PRO 1997  |p 0091024  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-04-18  |y KT