Dining room and banquet management/
Yazar: | Strianese, Anthony J. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Strianese, Pamela P. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Clifton Park,NY:
Thomson/Delmar Learning,
2003.
|
Edisyon: | 3.bs. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Yiyecek-içecek işletmelerinde mutfak hizmetleri yönetimi/
Yazar:: Küçükaslan, Nazife
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi ve işletmeciliği /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Endüstriyel yiyecek üretimi/
Yazar:: Maviş, Fermani
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Konaklama işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi= food and beverage management/
Yazar:: Denizer, Dündar
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Mutfak hizmetleri yönetimi /
Yazar:: Gökdemir, Ayhan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)