Dining room and banquet management/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Strianese, Anthony J.
Diğer Yazarlar: Strianese, Pamela P.
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: Clifton Park,NY: Thomson/Delmar Learning, 2003.
Edisyon:3.bs.
Konular:
LEADER 00896cam a22002531 4500
001 53509
008 311207s2003 enk 00100 eng
020 |a 0766826864 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.M27  |b STR 2003 
100 1 |a Strianese, Anthony J.  |9 210389 
650 0 |9 704  |a Food service management 
700 1 |a Strianese, Pamela P.  |9 210390 
245 1 0 |a Dining room and banquet management/  |c  Anthony J. Strianese, Pamela P. Strianese. 
250 |a 3.bs. 
260 |a Clifton Park,NY:  |b  Thomson/Delmar Learning,  |c  2003. 
300 |a xx,413 s.:  |b  res.;  |c  24 cm. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 4 |a Besin hizmeti yönetimi.  |9 172500 
942 |2 lcc 
999 |c 48214  |d 48214 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M27 STR 02003  |7 0  |9 70651  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-12-31  |e S  |l 2  |o TX911.3.M27 STR 2003  |p 0085357  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2007-12-31  |y KT