Microbiology of marine food products /
Diğer Yazarlar: | Ward, Donn R., 1949-, Hackney, Cameron Ray, 1951- |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1991.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Denizlerimizden tatlar: bizim balıklarımız/
Yazar:: Sönmez, Olcay
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Akdeniz balık yemekleri/
Yazar:: Davidson,Alan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Lezzetli balık ve deniz ürünleri yemekleri /
Yazar:: Ardakoç, Berrin.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Flavor of meat, meat products, and seafoods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Su ürünleri işleme teknolojisi : (Alternatif su ürünleri işleme teknolojileri) /
Yazar:: Çaklı, Şükran
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)