|
|
|
|
LEADER |
00920cam a22002411 4500 |
001 |
41053 |
008 |
050718s2004 tu 00100 tur |
020 |
|
|
|a 9753331819
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX723.5.G8
|b BOZ 2004
|
100 |
1 |
|
|a Bozis, Sula
|9 76999
|
700 |
1 |
|
|a Katerina Proku Türker.
|9 182727
|
245 |
1 |
0 |
|a Kapodokya lezzeti:
|b Kapodoyalı rumların yemek kültürü/
|c Sula Bozis; çev. Katerina Proku Türker.
|
260 |
|
|
|a İstanbul:
|b Tarih Vakfı Yurt,
|c 2004.
|
300 |
|
|
|a 72 s.:
|b res. ;
|c 27 cm.
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya ve dizin var.
|
650 |
|
4 |
|a Aşçılık, Yunan.
|9 182728
|
650 |
|
4 |
|a Aşçılık
|z Türkiye
|z Kapodokya.
|9 182729
|
651 |
|
4 |
|a Kapodokya (Türkiye).
|9 182730
|
942 |
|
|
|2 lcc
|
999 |
|
|
|c 34056
|d 34056
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 TX07235 G8 BOZ 02004
|7 0
|9 52482
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2005-07-15
|e S
|l 2
|o TX723.5.G8 BOZ 2004
|p 0066326
|r 2016-12-10
|t 1
|w 2005-07-15
|y KT
|