İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
The Management of foodservice...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
The Management of foodservice operations/
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Jones, Peter,ed.
,
Merricks, Paul,ed.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Londra:
Cassell,
1999.
Konular:
BESİN HİZMETİ YÖNETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:
Dizin var.
Fiziksel Özellikler:
264 s.; 24 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
030432907X
Benzer Materyaller
Management of food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Planning and control for food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Introduction to hospitality operations/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Improving food and beverage performance/
Yazar:: Waller, Keith
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Food and beverage controls/
Yazar:: Ninemeier,Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
×
Yüklüyor......