Çukurova yemekleri/
Yazar: | Çıkla,Fatma |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
İnkılap,
1998.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Ramazan yemekleri ve mutfak kültürü/
Yazar:: Berkok,Nimet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
A La Carte/
Yazar:: Münir,Saime
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
Yazar:: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Aydın sofrası yöresel yemekler= The tables of Aydın: Ege Bölgesinin geleneksel mutfak kültürü/
Yazar:: Aydın, Turgay
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
Yazar:: Tamkoç, Günseli
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)