Konaklama işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi= food and beverage management/

Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Denizer, Dündar
Format: Buch
Sprache:Turkish
Veröffentlicht: Ankara: Detay Yayıncılık, 2005.
Schriftenreihe:Detay yayınları ; 121
Schlagworte:
LEADER 01151cam a22002891 4500
001 48382
008 100402s2005 tu f 00000 tur
020 |a 9758969285 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX945   |b .D46 2005 
100 1 |a Denizer, Dündar  |9 200369 
245 1 0 |a Konaklama işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi=  |b food and beverage management/  |c Dündar Denizer. 
260 |a Ankara:  |b Detay Yayıncılık,  |c 2005. 
300 |a xii, 260 s. :  |b tbl. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Detay yayınları ; 121 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Kitchens.  |9 172499 
650 4 |a Besin hizmeti yönetimi.  |9 172500 
650 4 |9 152345  |a Mutfaklar 
650 0 |9 704  |a Food service management 
910 |a 2550702010609001539  |b 99348 
942 |2 lcc 
999 |c 42046  |d 42046 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0945 D46 02005  |7 0  |9 62961  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-02-05  |e S  |l 16  |m 1  |o TX945 .D46 2005  |p 0083155  |r 2020-01-14  |s 2019-11-19  |t k.1  |w 2007-02-05  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0945 D46 02005  |7 0  |9 62962  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2010-04-02  |e S  |g 7.67  |l 9  |o TX945 .D46 2005  |p 0099348  |r 2021-03-04  |s 2021-02-12  |t k.2  |w 2010-04-02  |y KT