İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food and beverage controls/
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food and beverage controls/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Ninemeier,Jack D.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Michigan:
American Hotel & Motel Association,
1995.
Edisyon:
3rd ed.
Konular:
BESİN HİZMETİ YÖNETİMİ
BAR YÖNETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:
Dizin var.
Fiziksel Özellikler:
402 s.; 24 cm.
ISBN:
0866120998
Benzer Materyaller
Planning and control for food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Management of food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Improving food and beverage performance/
Yazar:: Waller, Keith
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
The Management of foodservice operations/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Strategic questions in food and beverage management/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
×
Yüklüyor......